آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

گروسی به روسیه می‌رود

آژانس اتمی اعلام کرد مدیر کل این سازمان طی روزهای آینده با هدف مذاکره بر سر امنیت نیروگاه اتمی زاپروژیا به منطقه «کالینینگراد» در روسیه سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت، «رافائل گروسی»، مدیر کل این آژانس روز چهارشنبه عازم کالینینگراد روسیه می‌شود تا در مذاکراتی در مورد امنیت نیروگاه هسته‌ای «زاپروژیا» که نزدیک به خط مقدم درگیری‌ها در اوکراین قرار گرفته، شرکت کند.

 

هفته گذشته نیز گروسی به بازدید از این نیروگاه که در مناطق تحت کنترل روسیه در اوکراین قرار گرفته، رفت. او اعلام کرد، وضعیت در این منطقه و فعالیت‌های نظامی پیرامون این نیروگاه که بزرگترین نیروگاه هسته‌ای اروپا به حساب می‌آید بدتر شده است.

 

گروسی و مقام‌های چند کشور مکررا هشدار داده‌اند حملات در نزدیکی این نیروگاه ممکن است جرقه بروز فاجعه‌ای هسته‌ای مشابه با فاجعه نیروگاه اتمی «چرنوبیل» را رقم بزند.

 

روسیه، اوکراین را مقصر حملات به نیروگاه زاپروژیا می داند اما کی‌یف ادعا کرده که مسکو از این تاسیسات به عنوان انبار تسلیحات استفاده می‌کند.

 

پیشتر خبرگزاری‌های روسیه با نقل قول از یک دیپلمات بلندپایه، گزارش کرده بودند که گروسی همچنین قرار است سفری به مسکو داشته باشد تا در مذاکراتی درباره نیروگاه زاپروژیا شرکت کند.

 

نیروهای روسیه از اولین هفته‌های اجرای عملیات نظامی ویژه ارتش این کشور در اوکراین، این نیروگاه را تحت کنترل خود در آورده‌اند. ماه اکتبر گذشته، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه به مقام‌های دولت خود دستور داد، این نیروگاه را به همراه دارایی‌ها و کارمندانش به یک نهاد جدید روسی منتقل کنند.

 

گروسی تا کنون در استقرار ناظران آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این نیروگاه موفق بوده اما نتوانسته طرح ایجاد یک منطقه خلع سلاح شده در اطراف آن را به اجرا در آورد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار